Fintech

Fintech néven azokat a cégeket szoktuk emlegetni, amelyek leegyszerűsítik, átalakítják a bankokhoz fűződő viszonyunkat vagy a banki szolgáltatásokat. Ezen cégek létezését a technikai változások, a gyors és mindenütt elérhető internet, a kezünkben tartott okostelefonok teszik lehetővé.

Fintech gyűjteményben 33 fogalommagyarázat található!

További fogalmak a gyűjteményben

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!