Simple

A Simple magyar fejlesztésű alkalmazás, amely sok egyéb funkció mellett lehetővé teszi az érintéses mobilfizetést, az alkalmazáson belüli fizetést, illetve az online vásárlást.

A Simple márkanév az OTP Bank digitális fizetést támogató (azaz fintech) szolgáltatásait fedi. 

A SimpleApp mobil applikáció, letöltése ingyenes, és bár az alkalmazás egyértelműen az OTP Bankhoz köthető, használatához nem szükséges az OTP Banknál számlát nyitni: bármelyik bank kártyájával feltölthető az egyenleg. A SimpleApp segítségével a felhasználók az applikáción belül vásárolhatnak különböző dolgokat, pl. autópálya-matricát, mozijegyet, parkolójegyet stb. 

A SimplePay online fizetési megoldás, amelyet a szerződött partnerek beépíthetnek weboldalukba, webáruházukba. Különleges szolgáltatása a Simple fiók: az ide regisztráló felhasználók bankkártya-adatait a Simple titkosítva tárolja, így ha bármikor SimplePay-t használó weboldalon fizetnek, adataikat kell újra megadniuk.

Utoljára szerkesztve: 2021. július 20.

Kapcsolódó témák
Kapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!