Galaxis útikalauz

Kedves Látogató!
Ez itt a SUG Galaxis 1.0 verziója: a Start Up Guide program vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos fogalmakat, szakkifejezéseket leíró fogalomtára.
A SUG Galaxis célja, hogy tömör, közérthető magyarázataival bemutassa a vállalkozásalapítás, fejlesztés, működtetés legfontosabb jelenségeit. A fogalomtárban megtalálható leírások mindig magában a szövegben is tartalmazzák a kapcsolódó további fogalmak magyarázatainak közvetlen elérhetőségét is. A tájékozódást megkönnyítendő az egy-egy nagyobb témakörhöz tartozó fogalmakat dossziékba és gyűjteményekbe is rendeztük.
A fogalom-magyarázatokat a legnagyobb gondossággal állítottuk össze és rendszeresen ellenőrizzük. Az itt szereplő információk azonban nem tekinthetők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti vagy jogi tanácsadásnak.
Ha a SUG Galaxisban nem találnál meg egy keresett fogalmat, vagy az oldalon aktualitását vesztett, hibás információra figyelnél fel, kérjük, jelezd nekünk! Az erre szolgáló cím:  hibabejelentes@startupguide.hu.
Jó olvasgatást!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!