Barion

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni a weben.

A Barion eredetileg elektronikus, virtuális „pénztárca”: akinek nincs bankkártyája, vagy nem akarja az interneten megadni a bankkártyája számát, fizetéshez használhatja az előre feltöltött Barion-egyenleget. Ezt átutalással vagy készpénzzel lehet feltölteni.

A Barion webes és mobilos oldalakba, webáruházakba építhető fizetési megoldása ugyanakkor olyan ügyfeleknek is lehetővé teszi a bankkártyás fizetést, akiknek nincs Barion-egyenlegük. 

A cég azt vállalja, hogy partnerei az interneten megköthető szerződés életbe lépése után néhány órával fizetéseket tudnak fogadni az interneten keresztül. A szolgáltatást nyújtó budapesti székhelyű Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelete alatt álló szolgáltató.

Utoljára szerkesztve: 2021. július 8.

Kapcsolódó témák



Kapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!