HR / Human resources / Emberi erőforrás

Egy vállalkozás üzleti és szakmai céljainak eléréséhez szakemberek összehangolt munkájára van szükség. A HR feladata, hogy ehhez a megfelelő mennyiségű és minőségű kompetencia (tudás és tapasztalat) meglétét biztosítsa. Ez a megfelelő szakemberek megkeresését, alkalmazását, munkájuk szervezését, javadalmazásukat és fejlesztésüket igényli.

2021. augusztus 24.

HR dossziéban 20 fogalommagyarázat található!

További fogalmak a dossziéban

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!