MFB Összetartók

Az Összetartók.hu a vállalkozók oldala. Azért született, hogy segítsen azoknak, akik voltak annyira bátrak, hogy elkezdték megvalósítani az álmaikat.

Az MFB Csoport Összetartók Programjának fő célja a koronavírus okozta bizonytalan gazdasági helyzet kiszámíthatóbbá tétele a kis- és középvállalkozások számára. E cégeknek nyújt lehetőséget az Összetartók oldala arra, hogy a közösségi szerveződésen keresztül aktívan segítsék egymást, új gazdasági kapcsolatokat építsenek ki. Mindezt az MFB Gazdaságélénkítő Program pénzügyi megoldásaival is segíti.  

Vállalkozónak lenni felelősség. Legyen szó egyszemélyes vagy családi vállalkozásról, több embernek munkát adó kisebb cégről vagy éppen egy közepes, esetleg annál is nagyobb vállalatról: a döntésén családok megélhetése, emberek sorsa múlik. Nem elég a jó ötlet, a megfelelő piac megtalálása vagy éppen az a szaktudás, ami másutt nem úgy vagy nem annyira van meg. 

Ennél több kell. Mindig több. A vállalkozónak nem elég a szakmájában nagyon jónak lenni – ezek mellett értenie kell a marketinghez, a fogyasztói elégedettségtől a márkaépítésen keresztül a beszállítói kapcsolatokig, tisztában kell lennie a pénzügyi és az adózási kérdésekkel, no meg a hatósági előírásokkal, szabályokkal és ezek összes változásával, szüksége lehet pályázatírói tapasztalatokra, és persze kell némi HR-készség ahhoz is, hogy megtalálja a legjobb munkatársakat, kialakítsa a csapatát, amellyel igazán sikeres tud lenni. Rengeteg ismeretre és ismeretségre van szükség.

Az Összetartók minden szolgáltatása ingyenes: az oldal közössége egy tagdíjmentes online üzleti klubként működik. A díjmentes regisztráció után ingyenesen böngészhetők az oldalt már használó vállalkozások ajánlatai és igényei. A felhasználók itt díjmentesen tehetik közzé kereséseiket, kérdéseiket és tanácsaikat, valamint javaslataikat és ajánlataikat.

Az Összetartók oldal díjmentes segítséget nyújt. Az oldalon az MFB Csoport minden kapcsolódó pénzügyi terméke megtalálható, legyen szó hitelről, tőkejuttatásról vagy garanciavállalásról. Néhány egyszerű kérdésre válaszolva pedig már csak azok a konstrukciók láthatók, amelyek passzolnak a vállalkozáshoz, annak aktuális élethelyzetéhez.

Az Összetartók felülete tudásbázisként is használható. Az oldalon a legjobbak segítenek a finanszírozási problémák kezelésében: azok a vállalkozók, akiknek már sikerült és azok a banki szakemberek, akik közreműködnek a kedvező, a vállalkozások fejlődését támogató megoldásokban. A néha bonyolult pénzügyi és pályázati fogalmak megértését pedig az Összetartók fogalomtára segíti.

Utoljára szerkesztve: 2021. július 20.

Kapcsolódó témák
Utoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!