Pályázati felhívás

Az uniós támogatást kínáló pályázatok részletes specifikus feltételeit összefoglaló dokumentum.

A pályázati felhívás az a dokumentum, amely részletesen tartalmazza valamely vissza nem térítendő támogatást kínáló pályázat sajátos feltételeit. Jellemzően egy legalább 50 oldalas pdf-dokumentum, amely a központi pályázati honlapon érhető el a kiválasztott pályázat pályázati dokumentációjának részeként.

A GINOP Plusz pályázatai esetében a részletes feltételek bemutatását megelőzően tartalmaz egy rövid áttekintést is a pályázat legfontosabb feltételeiről. Rendelkezik a projekttel kapcsolatos elvárásokról, a finanszírozással kapcsolatos információkról és a projektvégrehajtás feltételeiről. A pályázati felhívásból lehet megtudni, hogy az adott pályázat milyen tevékenységeket támogat (önállóan vagy nem önállóan), és azokhoz kapcsolódóan melyek az elszámolható költségek. Ugyanitt találhatók meg a pályázat beadásával és elbírálásával kapcsolatos információk, illetve az állami támogatásra vonatkozó szabályok.

A pályázás során az adott pályázat specifikus feltételeit előíró pályázati felhívás mellett figyelembe kell venni az összes pályázatra általánosan vonatkozó szabályokat tartalmazó ÁÚF, illetve a tájékoztatási, valamint az arculati elvárásokat összegző KTK Plusz útmutató és Arculati Kézikönyv Plusz, az elszámolásokhoz pedig az Elszámolási Útmutató rendelkezéseit is.

Utoljára szerkesztve: 2021. szeptember 11.

Kapcsolódó témák


Utoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!