Inventory

Az angol kifejezés szó szerint leltárt, leltárkészletet jelent; az internetes hirdetések világában így nevezik az értékesíthető hirdetési helyek összességét.

Az „inventory” vonatkozhat egy-egy weboldalra, vagy egy értékesítési hálózat (saleshouse) által felölelt minden oldalra. 

A weboldalak üzemeltetői meghatározzák, hogy bizonyos típusú oldalaikon (főoldal, híroldal, termékoldal stb.) melyik platformon (web, tablet, okostelefon) milyen működésű, hol elhelyezkedő és milyen méretű hirdetési lehetőségeket kínálnak fel a reklámozóknak. E hirdetési lehetőségek összessége az inventory.

Utoljára szerkesztve: 2021. augusztus 6.

Kapcsolódó témákKapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!