Saleshouse

Kereskedőház – ez az angol saleshouse kifejezés magyar megfelelője. Az internetes marketing világában azokat a szolgáltatókat nevezik így, amelyek egyszerre több különböző weboldal hirdetési felületeit értékesítik.

A saleshouse-ok általában széles portfólióval rendelkeznek (ezt hívják inventorynak), ennek megfelelően nagy létszámú célcsoportokat képesek elérni. Az általuk értékesített hirdetésekkel jól célozható egy-egy kiválasztott célcsoport kor, nem, lakóhely, de akár érdeklődési kör szerint is. A hirdetők számára a saleshouse-okkal való együttműködés előnye a pontosabb célcsoport-elérés mellett az egykapus kiszolgálás.

Ezek a nagy szolgáltatók jellemzően az internetes reklámmegoldások közel teljes skáláját nyújtják: desktop és mobil, display és videóhirdetéseket, sok esetben programmatic lehetőségeket is kínálnak.

Utoljára szerkesztve: 2021. augusztus 6.

Kapcsolódó témák
Kapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!