Piackutatás

Általában piackutatásnak azt a tevékenységet nevezik, amelynek során felmérjük, hogy milyen igény van arra, amit kitaláltunk. De nemcsak erről van szó: fogékonynak kell lennünk arra, amit a piacon látunk, mert biztos, hogy érdemes az elgondolásunkat a fogyasztók igényeihez igazítani.

Utoljára szerkesztve: 2021. október 23.

Piackutatás gyűjteményben 20 fogalommagyarázat található!

További fogalmak a gyűjteményben

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!