MFB Pont

Az MFB Pontok országos (így minden vállalkozás számára könnyen elérhető) hálózata európai uniós források közvetítésével foglalkozik.

Az MFB Bank alapfeladata kedvező konstrukciójú hitelek biztosítása a hazai vállalkozások, illetve magánszemélyek számára, de emellett kiemelten foglalkozik az európai uniós visszatérítendő források közvetítésével is – ehhez hozta létre az MFB Pontok országszerte könnyen elérhető hálózatát.

Az MFB Pontok több mint 600 Pontból álló hálózatának célja, hogy a vállalkozások és magánszemélyek a lehető legszélesebb körben és a lehető legkönnyebben érhessék el a hitelek és a vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékek kínálatát. 

Az MFB Pontok hálózatát az MFB hitelintézeti partnerei – a Takarékbank Zrt., a Budapest Bank Zrt., valamint az OTP Bank Nyrt., az MKB Bank Nyrt., a Gránit Bank Zrt. megkülönböztetett fiókjai és tagintézményei – alkotják. Az MFB Pontok térképes kereső alkalmazása itt érhető el.

Utoljára szerkesztve: 2021. július 28.

Kapcsolódó témák




Utoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!