Projektérték

A projektérték a projekt teljes költsége.

Egy vállalati fejlesztési projekt, fejlesztéspolitikai szempontból, azaz amennyiben ehhez a vállalkozás vissza nem térítendő támogatást kíván igénybe venni, Európai Unióval elszámolható és Európai Unióval nem elszámolható költségekből áll. 

Minden pályázati felhívás rögzíti, hogy az adott pályázat esetében milyen tevékenységek támogathatók (önállóan vagy nem önállóan), és ezekhez kapcsolódóan milyen költségek minősülnek elszámolható költségnek.

Támogatást kizárólag az adott pályázati felhívás alapján elszámolható költségekre, a felhívásban megadott támogatásintenzitás mértékéig, illetve összegben lehet igényelni. Az elszámolható költségekből a támogatás feletti fennmaradó részt, valamint a projekt megvalósítása során felmerülő, ám a felhívás alapján nem elszámolható költségeket a vállalkozásnak önerőből kell fedeznie.

 

Utoljára szerkesztve: 2021. szeptember 11.

Kapcsolódó témákUtoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!