palyazat.gov.hu

Ha a vállalkozás vissza nem térítendő támogatásra pályázik, számára a palyazat.gov.hu oldal az egyik legfontosabb honlap.

A palyazat.gov.hu felülete a vissza nem térítendő támogatást kínáló vállalkozásfejlesztési pályázatokkal kapcsolatos információk legfőbb lelőhelye.

A „Pályázatok” menüponton belül a Pályázati keresőben különböző szűrőfeltételek beállításával vagy éppen anélkül is elérhetők az aktuálisan nyitott pályázati lehetőségek.

Fontos, hogy itt nemcsak az EU-s, hanem az összes egyéb (pl. Kutatási és Technológiai Innovációs Alap, hazai költségvetési forrásból finanszírozott stb.) pályázat és teljes dokumentációjuk is elérhető.

A nyitott pályázati lehetőségek felsorolásában egy rövid összefoglaló látható minden pályázatról. Ebben szerepel a pályázatok kódja, neve és egy áttekintés a legfontosabb feltételekről (beadási határidő, a támogatás minimum- és maximumösszege, támogatásintenzitás, támogatás formája stb.). 

Amennyiben valamely pályázatról ennél több információra van szükség, a „Pályázati dokumentáció” gombra kattintva elérhetővé válik a pályázati felhívás, illetve további információk, segédletek is (Közlemények, Általános Szerződési Feltételek, Gyakran ismételt kérdések stb.).

A palyazat.gov.hu nyitó oldala közvetlen belépési lehetőséget kínál az EPTK felületre is, ahol a beadott, elbírálás vagy megvalósítás alatt lévő pályázatokkal kapcsolatos összes ügyintézés történik.

Utoljára szerkesztve: 2021. július 20.

Kapcsolódó témák


Utoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!