Közreműködő szervezet / KSZ

A közreműködő szervezet a vissza nem térítendő támogatást kínáló pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat látja el a pályázatot kiíró oldalán.

A közreműködő szervezet feladatai közé tartozik többek között a pályázatok érkeztetése, értékelése, a döntés-előkészítés, a szerződéskötés, illetve módosítás, a nyomon követés, az ellenőrzés, a szabálytalanságok jelentése, az elszámolások és kifizetések, illetve a projektzárás lebonyolítása is.

Egy-egy pályázathoz közreműködő szervezetet az operatív program irányító hatósága jelölhet ki.

Tekintettel arra, hogy a nyitva lévő pályázatok egy központi honlapon keresztül érhetők el, a pályázók tájékoztatását a Széchenyi Terv Plusz Ügyfélszolgálat végzi, és a teljes pályázati folyamat az EPTK felületen keresztül elektronikusan zajlik, a pályáztatás során a vállalkozások kevésbé kerülnek közvetlen kapcsolatba a közreműködő szervezettel.

Utoljára szerkesztve: 2021. október 23.

Utoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!