Közös munkafelületek

A 2020-as globális koronavírus-járvány minden korábbinál jobban felértékelte azokat az eszközöket, amik lehetővé teszik, hogy közös projekteken dolgozó csapatok tagjai tartózkodási helyüktől függetlenül együtt tudjanak dolgozni. A felhőalapú munkafelületek éppen erre valók.

A csapat minden tagja által – akár egyszerre – szerkeszthető dokumentumok. Képek, linkek és más állományok csatolására alkalmas, valós időben, minden résztvevő által használható, végtelen jegyzettáblák. Valós idejű fordítás. Automatikus jegyzőkönyv és emlékeztetők. Rugalmas jogosultságkezelés. Folyamatos mentés és verziókövetés. 

Csak néhány a felhőalapú kollaboratív felületek funkciói közül, amelyek jelentősen emelni tudják a szervezetek hatékonyságszintjét, akár home office-ban dolgozik a munkatársak többsége, akár nem.

A terület talán legjobb szolgáltatásai: 

Google Docs

Zoho Docs

Box

Dropbox Paper

Microsoft Office 365 (azóta Microsoft 365)

Közös munkafelületeket egyes online meeting alkalmazások is biztosítanak, mások mellett a Skype for Business és a Zoom felületén is indítható minden résztvevő által írható jegyzettábla (whiteboard).

Utoljára szerkesztve: 2021. augusztus 24.

Kapcsolódó témákKapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!