Canvas

A Canvas összetett, online felhőalapú tanulásmenedzsment-rendszer. A koronavírus-járvány idején világszerte számos oktatási intézmény helyezte át működésének szinte minden elemét erre a platformra.

A Canvas a különböző szintű és jellegű oktatási intézmények legváltozatosabb funkcióinak internetes támogatására vagy teljes megvalósítására alkalmas. Ilyen lehet az e-learning átfogó kezelése, a kurzusok nyilvántartása, működtetése, az oktatók és a tanulók közti kapcsolattartás, de akár a beiratkozások menedzselése is. 

A Canvas professzionális, fizetős rendszer, amelynek felületei magyarul is elérhetők. Böngészőben futtatható, felhőalapú rendszer, így használata nem igényel szoftvertelepítést; jellemzője, hogy számos külső rendszerrel képes együttműködni.

Utoljára szerkesztve: 2021. augusztus 6.

Kapcsolódó témákKapcsolódó gyűjtemények

Utoljára megtekintett fogalmak

A Start Up Guide Galaxis támogatója a Magyar Fejlesztési Bank.
Ez a SUG Galaxis 1.0 nyilvános tesztüzeme. Az oldallal kapcsolatos észrevételeidet, javaslataidat örömmel fogadjuk a hibabejelentes@startupguide.hu címen!

Oldalunk célja a tájékoztatás. Minden tartalmat a legnagyobb gondossággal állítottunk össze és rendszeresen ellenőrzünk, az itt szereplő információk azonban nem tekintendők konkrét helyzetekre vonatkozó üzleti, jogi tanácsadásnak, az információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Hivatalos állásfoglalásért mindig forduljon az illetékes hivatalhoz, ha tanácsadásra van szüksége a megfelelő szakértőhöz! Ha az oldalunk aktualitását vesztett hibás információval találkozna, kérjük jelezze nekünk: hibabejelentes@startupguide.hu!